top of page

פסטו רוקט ממכר

זמן הכנה:

5 דקות

מספר מנות:

צנצנת

רמת קושי:

קל

מתכון זריז, שכל כך שווה את ההשקעה המינימלית, כתוספת לסלט, ללחמים או לפסטה.
השמן במתכון משמר את הרוטב והוא יכול להשמר במקרר מספר שבועות, הוא כנראה ייגמר הרבה לפני...

ניתן להוסיף את הפסטו הזה לפסטה, לפיצה, לסלטים או להגיש אותו כרוטב על לחמים טריים. 

בתיאבון!

טיפ!

מצרכים

צרור עלי רוקט (בערך 2 כוסות)

1/2 עד כוס שמן זית

3-4 שיני שום

שתי כפות גבינת פרמזן מגוררת

מלח לפי הטעם

פלפל שחור טחון לפי הטעם

מספר עלי בזיליקום טריים

אופן הכנה

ניתן להשתמש בקערה או במערבל להכנת הפסטו, המטרה היא לשמר את טעמי הרוקט והפרמזן בצורה הכי טובה.

שמים את עלי הרוקט והבזיליקום, שיני השום, פרמזן, מלח ופלפל שחור לתוך הקערה או המערבל.

מוסיפים את שמן הזית לקערה או למערבל.

טוחנים היטב במערבל מוט כדי לטחון את כל החומרים יחד עד משתקבלת תערובת אחידה וקרמית.

מאכסנים בכלי אטום (שמן הזית עוזר לשימור הפסטו)

רוצים עדכונים חמים?

תודה על ההרשמה :)

Follow us:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2023 All rights reserved Simple-Food

bottom of page