כשממלאים את הבית בריח של פסטה טרייה וטעימה, יודעים שמשהו מיוחד מתבשל.
בלי צורך להסחב אל המסעדה, אפשר ליצור את הפסטה המושלמת בבית.
בואו נכין יחד מתכון פשוט לרביולי שיפוצץ את הפה בטעמים ממכרים

אם יש שאריות קליפות גבינת פרמזן, ניתן להוסיפן כעת לציר על אש נמוכה, זה יוסיף טעם עמוק.
טיפ!
מצרכים
לבצק:
500 גרם קמח פסטה
5 ביצים m (ביצה עבור 100 גר קמח)
כפית מלח
למלית:
בצל לבן קצוץ
שן שום כתושה
חצי קופסת גבינת ריקוטה קליאסית (125 גרם)
100 גרם חזה אווז חתוך לקוביות (לא חובה לשומרי הכשרות)
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור גרוס
קליפת לימון
כפית שמן זית
רבע כפית אגוז מוסקט
לציר ירקות מועשר:
בצל בינוני קצוץ
חופן עלי אורגנו / זעתר
50 גרם חמאה
חצי כוס יין לבן
שתיים וחצי כוסות מים.
פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
אופן הכנה
לשים את רכיבי הבצק כ 10 דק, עד שהוא אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות חצי שעה במקרר.
מכינים את המלית-
מטגנים בצל ואת חזה האווז עד שמשחים, מוסיפים את השום לדקה ומורידים מהאש.
מוסיפים את שאר הרכיבים כולל הגבינה ואגוז המוסקט ומתקנים תיבול,
שמים בשקית זילוף ומאכסנים במקרר.
מכינים את הציר-
מטגנים בצל עד להשחמה עם שתי כפות שמן זית וחמאה.
מוסיפים את היין ונותנים לו לרתוח כדי שהאלכוהול יתאדה,
מוסיפים את עלי האורגנו, מטגנים חצי דקה ומוסיפים את המים והתבלינים.
מרדדים את בצק הפסטה במכונת פסטה לעובי 7 מ"מ (בהדרגה ולא בבית אחת)
מזלפים פס מילוי הגבינה לאורך עלה הפסטה,
מברישים את הקצה במעט מים וסוגרים את העלה.
בעזרת מוט עץ או בעזרת האצבע, מפרידים את הרצועה לרביולים וחותכים בינהם,
מאכסנים בקופסא ומפזרים קמח פסטה בנדיבות שהחתיכות לא תדבקנה.
מבשלים במים רותחים עם מלח עד שהרביולי צפים-
שימו לב שלב זה יהיה מהיר מאוד,
מוסיפים לציר או לרוטב עגבניות / שמנת.



-svg_edited.png)